Heja handbolls-Eskilstuna!

Det är mycket handboll i familjen Ydrefors! Mycket handboll som avhandlas runt köksbordet. Mycket tid och många resor som läggs på handbollen.

Under ett par veckors tid har Anton varit andremålvakt i HK Eskils allsvenska lag. Han har också spelat vid några tillfällen. Det är självklart spännande att det går så bra för Eskil. Just nu på en sjätte plats – alldeles strax under strecket för att vara med om kvalet till elitserien. Det är ingen hejd på resandet. I veckan spelade laget i Ystad. Oavgjort. Laget åkte kl.09.00 onsdag morgon, spelade match 2 x 30 minter och var tillbaka i Eskilstuna torsdag morgon 04.20. Ungefär samma resa var det till Trelleborg ytterlgare en vecka tidigare. Går kanske an att sätta sig i bussen för en nattlig hemresa när man vunnit. Den oavgjorda matchen i Ystad betraktade laget närmast som en vinst.

 I eftermiddag spelar GUIF mot Sävehof. GUIF har haft det mottigt. Hoppas på vinst i dag. Snacket går bland Eskilskillarna om hur det ska bli med Micke Johansson. Nog skulle det bli en förstärkning om GUIF vill låna ut honom. Förmodligen positivt för alla parter. Nog är det imponerande att Eskilstuna har herr-handbollslag såväl i elitserien som allsvenskan. Till det flera duktiga tjejlag.

Gustav och Anton är den här helgen i Kungälv för ett nytt steg i Ungdoms-SM. Nu är det steg tre som ska avgöras. Borde faktiskt kunna gå vägen till steg fyra. För den som vill följa resultaten så klicka på Svenska Handbollsförbundets sida. Bibbie och andra föräldrar är med som hejarklack. I morgon eftermiddag vet vi hur det gick. Jag sitter här hemma och håller tummarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: